Actieve ledenlijst

Lichting '18-'19

Lichting 2018-2019 bestaat uit drie dames die sinds september 2018 in Leeuwarden zijn komen studeren. Wij doen alle drie een verschillende studie binnen NHL Stenden. Dit brengt veel diversiteit en andere inzichten met zich mee! Naast de bestuursfuncties waar wij ons voor in hebben gezet, houden wij natuurlijk ook erg van een lekker drankje en dansje samen met ons mooie dispuut! Met ons, en het dispuut is het nooit saai en genieten we elke dag weer opnieuw.

Amber Ligthart (Reunist) - Nienke Timmer - Sanne van Zadelhoff (Stagelid)
Noa Roordink (Rëunist) - Charlotte van Moorsel (Stagelid) - Maartje Vonk (Stagelid) - Danique Grob (Rëunist) - Amber Wilke de Souza (Reünist) - Irene Dikmans (Stagelid) - Susan Neijzen (Reunist)

Lichting '19-'20

Lichting 2019-2020 bestaat uit zeven dames welke allemaal International Hospitality Management studeren. Een grote lichting brengt veel diversiteit met zich mee, zo hebben wij allemaal onze eigen kwaliteiten en eigenschappen. Onze favoriete bezigheid is om samen met ons dispuut een dansje te wagen in de Ouwe Stoep, maar ook kunnen we genieten van een gezellige borrelavond op de bank. 

Lichting '20-'21

Wij zijn lichting 2020-2021 en bestaan uit drie dames. We zeggen nooit nee tegen een drankje en staan vaak tot het laatst op de dansvloer. Dit jaar mocht de pret niet bederven en hebben wij, tussen de zelftesten en quarantaines door, ervoor gezorgd dat we het beste uit onze studententijd hebben gehaald tot nu toe. 

Delphi Tessel (Stagelid) - Lisanne Sinke (Stagelid) - Roosmarijn Kranenbroek (Stagelid)
Noor Reijers (Stagelid) - Nicky Reijers - Clea Zwanenburg - Luna van de Donk - Madelon van der Meijden (Stagelid) - Vick Zeegers (Stagelid)

Lichting '21-'22

Met zes enthousiaste dames vormen wij lichting 2021-2022. Wij zijn te herkennen aan onze gezellige en vlotte babbel, want kletsen kunnen wij wel. We brengen veel tijd met elkaar door waardoor we goed op elkaar zijn ingespeeld! Met ons is er altijd iets gezelligs te beleven en voor een feestje zijn wij natuurlijk altijd bij!

Lichting '22-'23

Lichting 2022- 2023 bestaat uit vier gezellige en spontane dames waarvan drie International Hospitality Management studeren en één Leisure en Eventmanagement. Wij zijn vier verschillende dames met allemaal onze eigen mening en kwaliteit, maar wij zijn zeker niet vies van een lekker drankje en een dansje! Samen proberen wij met elkaar het beste uit onze studententijd te halen. Wij kijken erg uit naar wat Leeuwarden ons de komende jaren gaat brengen.

Fabiënne Seiwald (Stagelid) - Lynn Knopper - Renée Witte - Hannah Brekhof
Tess Lijbers - Annemiek Hettema - Mette van Bruggen

Lichting ’23-’24

Wij vormen lichting 2023-2024, bestaande uit 3 extroverte dames die samen een onvergetelijk tijd willen beleven. Ondanks onze verschillende studierichtingen, komen me regelmatig samen bij elkaar om lekker bij te kletsen en een drankje te doen. Een biertje slaan wij nooit af en je kan ons vaak tot in de late uurtjes vinden in de stad. Alle 3 hebben we hetzelfde doel: genieten van het studentenleven en samen herinneren maken!