Evenementen

De Dames van Imperatrix zijn meerdere dagen van de week te vinden in de Ouwe Stoep, de Kantelaar en Aeternitas om te genieten van een avond uit. Daarnaast zijn wij ook druk met het organiseren van feesten en evenementen, één daarvan is ons welbekende ‘’Goldenlicious’’ feest. Imperatrix heeft een commissie voor het organiseren van feesten en evenementen, zo krijg jij de verantwoordelijkheid om studerend Leeuwarden een onvergetelijke avond te bezorgen.

Moederdochterdag, juli 2023

Om de 3 jaar hebben wij een moederdochterdag, waarmee wij samen met alle moeders en dochters een leuke dag organiseren. Hierdoor krijgen de moeders een kijkje in ons leven en leren wij elkaars moeders ook beter kennen. Dit jaar hebben wij een heerlijke geurenworkshop gedaan, waarbij je uiteindelijk helemaal je eigen geurtje kon samenstellen. Na alle geuren te hebben ontwikkeld zijn we tapas gaan eten bij ons op het Imperium. Waar wij allemaal lekker happjes kregen en voornamelijk veel kaas hebben gegeten. 

Impi stranddag, Juli 2023

Dit jaar zijn we samen met actief Imperatrix en reünisten naar het strand geweest. Hier hebben we lekker de hele dag in de zon gezeten, gezwommen en natuurlijk niet te vergeten een drankje genuttigd. Na een heerlijke dag bakken in de zon zijn we lekker wezen eten en hebben we de dag mooi afgesloten. Hierdoor behouden wij het contact tussen actief en de reünisten. 

Goldenlicious:

Wij organiseren elk jaar een feest in café de Kantelaar genaamd Goldenlicious. Elk jaar zit hier een ander thema aan verbonden. Hieronder zijn een paar foto’s te zien van afgelopen jaren. 

Lustrum VI, Utrecht 2021

Het is inmiddels bekend dat wij van feesten houden en daarnaast ook menig feest organiseren. Daarom kijken wij als Damesdispuut Imperatrix ook met trots terug op alle geslaagde evenementen van de afgelopen tijd. Een van de activiteiten waar wij graag op terugblikken is het Lustrum VI welke van afgelopen juni hebben gevierd met alle reünisten in Utrecht. Hier hebben wij een onvergetelijke dag gehad met zijn allen en knallend ons Lustrum afgetrapt! Hieronder zijn een paar foto’s die een kleine impressie geven van deze top dag. 

Maar natuurlijk is dit niet het enige evenement waar wij trots op terug kijken, dus kijk vooral even naar alle andere leuke evenementen van de afgelopen tijd.

Lustrumreis, Normandië

Op 15 juni 2021 zijn wij 30 jaar geworden, helaas door Covid-19 konden wij hierdoor niet op Lustrumreis en moesten wij dit een jaar uitstellen. Desalniettemin zijn wij op 25 mei 2022 met ruim veertig dames afgereisd naar een prachtig chateau in Normandië. We hebben ontzettend van deze week genoten, onder het genot van vele wijntjes en een hoop gezelligheid. We kijken uit naar het volgende Lustrum!

Lustrum VI

Lustrumreceptie

Op dinsdag 7 juni 2022 hebben wij onze receptie gegeven in de binnentuin van Sophias. Het was een zeer geslaagde dag, waar we mooie cadeaus in ontvangst mochten nemen en konden proosten op ons Lustrum VI. 

Lustrumfeest

Op woensdag 8 juni 2022 hebben wij ons Lustrum gevierd bij In de Brouwerij met als thema ‘ The Property of a Lady’. Dit is een James Bond film die uiteindelijk nooit is uitgebracht, dus besloten wij dit wel te doen door middel van een grandioos feest. We hebben tot in de late uren gedanst tot we er bij neer vielen. Het was een zeer geslaagde avond waar de shots en biertjes over de bar vlogen!

Lustrumactiviteit

Op maandag 13 juni 2022 hebben wij een Lustrumactiviteit georganiseerd genaamd ‘Capture the Flag’. Verschillende teams van verschillende Studentenverenigingen deden mee. Het doel was om je eigen  gepersonaliseerde vlag te verstoppen in een van de aangewezen gebieden binnen de grachten van Leeuwarden. Vervolgens moest je opzoek naar de vlaggen van de tegenstanders om deze weer bij een checkpoint af te leveren voor punten. Het was een strijdlustige middag die voortgezet werd op de Sociëteit, waar de winnaars bekend werden gemaakt.