Sponsoren

De Ouwe Stoep, niet te missen uit het straatbeeld van de Oude Doelensteeg natuurlijk! Een kleine  maar vooral gezellige kroeg die ervoor zorgt dat elke avond een feestje is. Met Jägermeister  als de enige echte huiswijn kan de avond niet meer stuk. Hier achter de bar staat het leukste personeel van de Oude Doelensteeg en het is  natuurlijk een gegeven dat wij hier dagelijks te vinden zijn!  

In een van onze favoriete straten van Leeuwarden, de Doelensteeg, is café De Kantelaar  gevestigd. Een van onze mooie sponsoren waar wij ook vaak te vinden zijn. De Kantelaar  zorgt ervoor dat je hoe dan ook een onvergetelijke avond hebt. Bites, Borrel, Beleving! 

Met trots kunnen wij zeggen dat één van de nieuwe aanwinsten die Leeuwarden rijk is, onze sponsor is! Namelijk; Sophias. Sophias is een all-day horecaconcept, gevestigd midden in het centrum van de stad, een concept die je nog niet hebt kunnen vinden in Leeuwarden. Van borrelen in  de binnentuin naar heerlijk dineren in de urban bistro naar een heerlijk bakje koffie bij de  koffiebar, Sophias is van alle markten thuis. 

Na 10 jaar heeft Doozo haar deuren weer geopend in Leeuwarden. Doozo wil Leeuwarden verrassen met  verse sushi, ramen soep, poké bowls en fried noodles. Zij bereiden al deze gerechten dan  ook met verse producten en serveren restaurantkwaliteit bij je thuis. Naast al deze heerlijke  gerechten beschikt Doozo ook over een kookstudio waar sushi workshops worden gegeven.